Hearts Center Logo

HeartsCenter SWEDEN

 

Rejoicing in Spiritual Rebirth

 
 

Om HeartsCenter UndervisningHeartstreams™ Dekret/BönerEvenemang Kontakta Oss Hem

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HeartStreams™ på Svenska

 

 

 

 

HeartStreams på Engelska

Genom att följa denna länk kommer du till HeartStreams på engelska. HeartStreams är dikteringar som har givits från de Uppstigna Mästarna. I den vänstra kolumnen ser du datumet dikteringen är publiserad. I högra kolumnen står Audio,Video eller Text. Vissa dikteringar finns inte som text eller videoinspelningar.

Lägg märke till att du också kan söka på olika Mästare, t.ex. Mother Mary och få fram undervisning som endast kommer från Moder Maria. Genom att klicka på All under rubriken Event och All under rubriken Preset Period får du fram alla Moder Marias dikteringar som finns utlagda.

Du kan också söka på olika tema som t.ex. "twin flames". Skriv det i textrutan där det står Find text. Då kommer det fram de utskrivna dikteringar där ordet "twin flames" finns med.

Översättare

Kontakta oss om du vill vara med för att översätta undervisningen till svenska och norska.Om du känner att du vill översätta en eller flera av de dikteringar som du finner på Heart Centers engelskspråkiga hemsida, kan du kontakta Hearts Center Sverige och meddela vad du önskar att översätta. Denna kontakten är viktigt så att inte flera översätter samma saker. Når du är klar med det överenskomna projektet, maila din översättning til oss. Vi kommer att korrekturläsa arbetet, men når det är gjort kommer ditt arbete göra det möjligt för andra att läsa den dikteringen med den undervisningen som ges och ta emot utstrålningen från Mästaren som gav dikteringen. 

 

 

 

 

Wash Europe in Crystal Light

Wash Europe in Crystal Light (inga bilder)

Adobe Acrobat Reader behövs. Adobe Reader

 

 

iam

Ditt Verkliga Jag
Kort presentation.

 

Sveriges Sponsor - Queen of Light

 

Sunrise

När vi är en sol...

  Copyright © 2007 HeartsCenter.se